Arrangementen/Groepen

Het Wereldpaviljoen in Steyl is uitgebreid. Je ‘vliegt’ naar een andere wereld via onze JetSTAR en maakt kennis met het Midden-Amerikaanse land Nicaragua en het Afrikaanse Ghana. Het Wereldpaviljoen is ervaren, beleven en doen voor het hele gezin. Beleef het dagelijks leven en de cultuur van deze landen met films, games, Virtual Reality, simulatie, muziek en workshops. Bekijk interessante films over de kinderen in Nicaragua, ga naar school, doe de game over eerlijke handel en maak kennis met zaken als kinderarbeid. Maak in Ghana een heuse busrit door het land, beleef via Virtual Reality het leven alsof je er zelf bij bent, luister onder de Baobabboom naar traditionele verhalen en trommel mee bij de muziekwand. In het Wereldpaviljoen wordt op een bijzondere wijze aandacht geschonken aan de slavenhandel en de vluchtelingen problematiek. Neem plaats in de boot en ervaar via de VR-simulatie de barre overtocht vanuit Afrika naar het Italiaanse eiland Lampedusa. Groepen kunnen via een keuzearrangement terecht in het Wereldpaviljoen.

Een bezoek aan het Wereldpaviljoen duurt ongeveer twee uur. Aanvulling: een workshop West Africaanse Percussie o.l.v. Patty Bellel. Indien gewenst kan uw groep deelnemen aan een kloostermaaltijd in het Missiehuis. Wij bieden u een informatief, verrassend en ontspannend programma zoals u dat graag wilt.

Overleg met ons over de mogelijkheden.

U kunt het programma verder uitbreiden voor een hele dag Steyl, door een bezoek te brengen aan het Missiemuseum, aan het Missiehuis en de dubbele kerk en de tuinen van het klooster, het Ketelhuis, de Botanische Tuin en het Limburgs Schuttersmuseum. 

Groepsbezoeken vinden doorgaans plaats buiten de reguliere openingstijden. 
Deelname vanaf 15 personen.

FLYER

Reserveren

Entreeprijzen en praktische informatie