Arrangementen/Groepen

De ambiance van het Wereldpaviljoen in Steyl ademt een bijzondere Midden-Amerikaanse sfeer. Een unieke locatie voor vergaderingen, brainstormsessies, teambuilding of presentaties van bedrijven en reisorganisaties. Maar ook een fantastische plek voor familiedagen of uitstapjes van ouderen, vrouwenorganisaties, vriendinnenclubjes of personeelsverenigingen. Nadat u kennis hebt gemaakt met het verhaal van het Wereldpaviljoen zijn er diverse mogelijkheden om uw programma op maat in te vullen. Vanwege de bijzondere ambiance kunnen we uw gasten welkom heten met een korte inspirerende inleiding over de achtergrond van het Wereldpaviljoen, Fair Trade en wereldburgerschap.

Een bezoek aan het Wereldpaviljoen duurt ongeveer twee uur.
Aanvulling: een workshop West Africaanse Percussie o.l.v. Patty Bellel. Indien gewenst kan uw groep deelnemen aan een kloostermaaltijd in het Missiehuis. Wij bieden u een informatief, verrassend en ontspannend programma zoals u dat graag wilt.
Overleg met ons over de mogelijkheden.

U kunt het programma verder uitbreiden voor een hele dag Steyl, door een bezoek te brengen aan het Missiemuseum, aan het Missiehuis en de dubbele kerk en de tuinen van het klooster, het Ketelhuis, de Botanische Tuin en het Limburgs Schuttersmuseum. 

Groepsbezoeken vinden doorgaans plaats buiten de reguliere openingstijden. 
Deelname vanaf 15 personen.

 

Meer info: flyer

Reserveren