Statiegeld actie COOP Steyl voor Wereldpaviljoen

08-01-2018

Supermarkt COOP Steyl helpt het Wereldpaviljoen bij de uitbreiding van het Wereldpaviljoen met een paviljoen Afrika-Ghana. Het Wereldpaviljoen wil daarvoor een twintigtal Jembé trommen aanschaffen. Daarmee kunnen dan Afrikaanse Jembé workshops worden gegeven onder leiding van Patty Bellel. COOP Steyl houdt daarvoor gedurende de eerste drie maanden van 2018 een emballage actie voor het Wereldpaviljoen. De klanten kunnen lege flessen inleveren en in plaats van het statiegeld ontvangen dit bedrag schenken aan het Wereldpaviljoen. De directie van COOP verdubbelt het bedrag.
Van de opbrengst wil het Wereldpaviljoen 20 Jembé trommen aanschaffen. Filiaal manager Karin Janssen van COOP Steyl vindt het vanzelfsprekend dat haar supermarkt lokale goede projecten steunt. “We hebben net met succes een actie gehouden voor de restauratie van de beroemde beer van het Missiemuseum".
Het Wereldpaviljoen vinden wij ook een geweldig mooi projectvoor jong en oud. Een aanwinst voor Steyl dat wij graag ondersteunen”, aldus Karin Janssen.

 

 

 

Bekijk meer nieuwsartikelen
Wereldpaviljoen Steyl trekt meer bezoekers en schoolklassen
Sponsorbord realisering Belevingscentrum Ghana
Ambassadrice Ghana enthousiast over het Ghana-belevingscentrum
Ben jij onze nieuwe collega?
Jong NL massaal naar WereldPaviljoen in Steijl
Jubilerend SOS Meerlo-Wanssum faciliteert bezoeken van scholen naar het Wereldpaviljoen
Het Wereldpaviljoen in Beleef Venlo
Artikel in HALLO Venray, Horst aan de Maas en Peel en Maas