Wereldpaviljoen Steyl zoekt vrijwilligers van 18 tot 100 jaar

30-03-2018

Het Wereldpaviljoen Steyl gaat het vrijwilligerskorps uitbreiden. Dit vanwege de uitbreiding van activiteiten. Doordat op de woensdag- en zondagmiddag steeds maar bezoekers komen en door de week geregeld grotere groepen het Wereldpaviljoen bezoeken, is deze uitbreiding dringend noodzakelijk.

Op dit moment telt het Wereldpaviljoen 70 vrijwilligers die enkele uren in de week of per maand actief zijn in Steyl. De vrijwilligers kunnen op allerlei terreinen worden ingezet. De leeftijd is niet van belang, jong en oud is welkom.  Na een kennismakingsgesprek kan de kandidaat vrijwilliger zelf een keuze maken. Zo zijn er plaatsen in onze horeca (La Cantina) waar de bezoekers worden ontvangen en een kopje koffie of iets anders kunnen nuttigen. Andere vrijwilligers zijn actief bij de afdeling recreatie en begeleiden bezoekers door onze culturele attractie of spelen zelf –als ze dat willen- een rol in het dorpje San Pedro.

Handige en creatieve mensen zijn van harte welkom. Bovendien zoekt het Wereldpaviljoen  vrijwilligers die bij de afdeling educatie aan de slag kunnen. Dat houdt in het begeleiden van schoolklassen die op bezoek zijn in het kader van Wereldburgerschap. 
Het Wereldpaviljoen zoekt vrijwilligers in de leeftijd van 18 tot  100 jaar die affiniteit hebben met andere culturen. Reageren kan via info@wereldpaviljoen.com
Voor meer info www.wereldpaviljoen.com   Nadere info: 06-55620769.

Zie ook:   L1 nieuwsuitzending 5 april 2018

 

Bekijk meer nieuwsartikelen
Wereldpaviljoen Steyl trekt meer bezoekers en schoolklassen
Sponsorbord realisering Belevingscentrum Ghana
Ambassadrice Ghana enthousiast over het Ghana-belevingscentrum
Ben jij onze nieuwe collega?
Jong NL massaal naar WereldPaviljoen in Steijl
Jubilerend SOS Meerlo-Wanssum faciliteert bezoeken van scholen naar het Wereldpaviljoen
Het Wereldpaviljoen in Beleef Venlo
Artikel in HALLO Venray, Horst aan de Maas en Peel en Maas