Volksmuziek van Luuk&Iris in Wereldpaviljoen Steyl

05-04-2018

Zaterdagavond 21 april vindt er een bijzonder volksmuziekconcert plaats in het Wereldpaviljoen in Steyl. Twee bevlogen artiesten Luuk Lenders en Iris Schram zullen hun muzikale kunsten vertonen op La Plaza, in het nagebouwde dorpje San Pedro in het Wereldpaviljoen. 

Luuk Lenders (geboren in Meerlo en thans woonachtig in Utrecht) staat bekend om zijn creatieve volksmuziek met bijzondere fluiten,
accordeon, shruti box, percussie, doedelzak, mondharmonica en zelfgemaakte instrumenten. Zijn optredens zijn kleurrijk en virtuoos, avontuurlijk en grappig en toveren onwillekeurig een glimlach op je gezicht.
Vorig jaar kwam Luuk al fluitend een jonge vrouw tegen met een Keltisch reisharpje en een prachtige stem. Sindsdien zijn ze steeds vaker samen op het podium te bewonderen en betoveren ze het publiek met hun Keltische liederen, virtuoze dansjes, spannende improvisaties, gedichten in de wonderschone Oud-Ierse taal, sporadisch voorbij fladderende grappen, interactie en samenspel met het publiek, odes aan de wonderen der natuur, spelende handen en dansende voeten. Wortels vol met Keltische klanken, maar wat er uit de knoppen bloeit is telkens weer een verrassing! Luuk en Iris kijken er enorm naar uit om in het Wereldpaviljoen hun klanken te komen delen.

Zaterdag 21 april. Aanvang 19.30 uur.
Entree € 7.50.
Reserveer via:
info@wereldpaviljoen.com

 

Bekijk meer nieuwsartikelen
Wereldpaviljoen Steyl trekt meer bezoekers en schoolklassen
Sponsorbord realisering Belevingscentrum Ghana
Ambassadrice Ghana enthousiast over het Ghana-belevingscentrum
Ben jij onze nieuwe collega?
Jong NL massaal naar WereldPaviljoen in Steijl
Jubilerend SOS Meerlo-Wanssum faciliteert bezoeken van scholen naar het Wereldpaviljoen
Het Wereldpaviljoen in Beleef Venlo
Artikel in HALLO Venray, Horst aan de Maas en Peel en Maas